Поліція назвала причину пожежі в Калуші

Читать на русском
У поліції повідомили, що факельне горіння пірогазу відбувалося орієнтовно до 01:00 13 січня.

Пожежа на олефіновому заводі ТОВ «Карпатнафтохім» у Калуші Івано-Франківської області виникла через порушення правил безпеки.

Про це повідомляє в неділю обласна поліція.

«Правоохоронці інформують, що пожежа виникла через порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві. Внаслідок пожежі виникла загроза настання тяжких наслідків у стані виробничих об'єктів цього підприємства», - йдеться в повідомленні.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 ККУ.

Правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Наймасштабніші теракти 2018 року: захоплення готелю в Кабулі, розстріл учнів коледжу в КерчіУ 2018 році теракти відбувалися щомісяця навсій планеті. Українці загинули в результаті двох масових розстрілів.

У поліції повідомили, що факельне горіння пірогазу відбувалося орієнтовно до 01:00 13 січня.

За даними ДСНС, до гасіння пожежі залучено 20 одиниць техніки та 110 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС в області.

За інформацією місцевих ЗМІ, горить установка з виробництва олефінів, яка була введена в експлуатацію в жовтні 2005 року. Розробник проекту - німецька компанія Linde за французькою технологією AXENS. Обсяг інвестицій склав 15 мільйонів доларів.

Як повідомлялося, в Україні встановлений антирекорд за кількістю жертв на пожежах.

Наймасштабніші теракти 2018 року, - на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: