Масштабна пожежа в Калуші: до хімзаводу не пускають людей

Читать на русском
На заводі відбувається смолоскипне горіння пірогазу. Заборонено гасити, здійснюється охолодження сусідніх будівель.

На хімічному заводі Карпатнафтохім в Калуші Івано-Франківської області, де відбувається смолоскипне горіння пірогазу, охорону громадського порядку забезпечують поліцейські.

Про це повідомила прес-служба МВС України, пише Слово і Діло.

«На місці задіяні 50 поліцейських під керівництвом начальника ГУНП в Івано-Франківській області Володимира Голубоша. Залучені керівники районного відділу, слідчі і групи реагування патрульної поліції. Вони забезпечують охорону громадського порядку і не допускають наближення людей і транспорту до місця події», - йдеться в повідомленні відомства.

Наймасштабніші теракти 2018 року: захоплення готелю в Кабулі, розстріл учнів коледжу в КерчіУ 2018 році теракти відбувалися щомісяця навсій планеті. Українці загинули в результаті двох масових розстрілів.

Відзначається, що на заводі відбувається смолоскипне горіння пірогазу. Заборонено гасити, здійснюється охолодження сусідніх будівель.

За інформацією місцевих ЗМІ, горить установка з виробництва олефінів, яка була введена в експлуатацію в жовтні 2005 року. Розробник проекту - німецька компанія Linde за французькою технологією AXENS. Обсяг інвестицій склав 15 мільйонів доларів.

Як повідомлялося, в Україні встановлений антирекорд за кількістю жертв на пожежах.

Наймасштабніші теракти 2018 року, - на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: