Зведення ООС: три обстріли за добу, одиного бойовика знищено

Читать на русском
Минулої доби російські окупаційні війська три рази порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксований один випадок застосування забороненого Мінськими угодами озброєння.

Минулої доби російські окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксований один випадок застосування забороненого Мінськими угодами озброєння.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 січняСитуація на сході країни на 10 січня 2019 за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Ворог відкривав вогонь із мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів по позиціях українських військових у районі населеного пункту Жовте на луганському напрямку та з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі селищ Водяне та Павлопіль на маріупольському напрямку.

Унаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ протягом минулої доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

У відповідь на провокації противника підрозділи Об'єднаних сил застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 10 січня одного окупанта знищили й двох поранили.

Нагадаємо, ОБСЄ надасть підтримку на місцях у разі ухвалення рішення про розгортання миротворчої місії ООН на сході України.

Українська сторона очікує, що місія ООН на Донбасі складатиметься з не менш ніж 20 тисяч миротворців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: