Трамп відмовився їхати до Давоса

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп скасував свій візит на цьогорічний Всесвітній економічний форум у Давосі.

Президент США Дональд Трамп скасував свій візит на Всесвітній економічний форум у Давосі.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на його Twitter.

Форум у Давосі пройде без Путіна: назвали причинуТрьох російських олігархів, які потрапили під санкції США, застерегли від поїздок цього року на Всесвітній економічний форум у Давосі.

«Через непримиренність демократів в питаннях безпеки кордонів і великого значення безпеки для нашої країни, я з повагою скасовую свою дуже важливу поїздку у швейцарський Давос на Всесвітній економічний форум», - написав він.

Раніше Трамп заявляв, що його поїздка на Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі може не відбутися, якщо вашингтонській адміністрації і Конгресу не вдасться домовитися про відновлення фінансування урядів.

Нагадаємо, раніше адміністрація президента Сполучених Штатів розглядала можливість скасування візиту Дональда Трампа на Всесвітній економічний форум у Давосі у зв'язку з продовженням «шатдауна» - тимчасової зупинки роботи уряду.

9 січня 2019 Дональд Трамп не зміг домовитися з демократами про припинення «шатдауна». Переговори він назвав «марною тратою часу». За його словами, переговори не просунуться в позитивному ключі, поки не буде прийнято питання фінансування будівництва стіни на кордоні з Мексикою. Відзначимо, «шатдаун» у США триває з 24 грудня 2018.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: