Зведення штабу ООС 8 січня: 5 обстрілів, є поранений

Читать на русском
Бойовики незаконних збройних формувань 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець ЗСУ отримав поранення.

Бойовики незаконних збройних формувань 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 січняСитуація на сході країни станом на 7 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«7 січня російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню. При цьому випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами не зафіксовано... За минулу добу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення»- йдеться у зведенні штабу ООС у вівторок вранці, 8 січня.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу селища Станиця Луганська на луганському напрямку, хутора Вільний на пПопаснянському напрямку, в районі селища Луганське на світлодарському напрямку, селища Березово на донецькому напрямку і поблизу населеного пункту Павлопіль, що на маріупольському напрямі.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав» - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, 7 січня, четверо бойовиків НЗФ загинули і двоє отримали поранення.

Відзначимо, Папа Римський стурбований ситуацією на Донбасі.

Також нагадаємо, в ЗСУ підтвердили полон військового на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: