Автоцистерна зіштовхнулася з двома мікроавтобусами, є загиблі

Читать на русском

Вранці 3 січня автоцистерна зіткнулася з двома мікроавтобусами. Загинули дві людини і ще 5 поранені.
Поліція Львівської області. Facebook

У Львівській області сьогодні вранці, 3 січня 2019 року, автоцистерна зіштовхнулася з двома мікроавтобусами, в результаті чого загинули дві людини та ще 5 поранено.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Що політики обіцяли зробити для посилення безпеки на дорогахПісля резонансних ДТП українські політики і чиновники зазвичай беруться за посилення безпеки на дорогах. Слово і Діло розбиралось, які обіцянки вони дають.

Як зазначається, аварія сталася близько шостої години ранку у Городоцькому районі на автодорозі Львів - Шегині поблизу села Бар: автоцистерна зіштовхнулася із двома мікроавтобусами - «Мерседес Спринтер» та «Рено Мастер».

«Від отриманих травм двоє осіб загинули на місці події. П’ятьох людей із тілесними ушкодженнями доставлено у лікарню, діагнози уточнюються», - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Вінницькій області автобус міжнародного сполучення Одеса-Бари зіткнувся з мікроавтобусом, через ДТП травм зазнали четверо осіб.

Також нардеп від «Самопомочі» потрапила в ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: