Автобус зіткнувся з мікроавтобусом: є травмовані

Читать на русском
У Вінницькій області автобус міжнародного сполучення Одеса-Бари зіткнувся з мікроавтобусом, через ДТП травм зазнали четверо осіб.

У Вінницькій області автобус «Van Hool» міжнародного сполучення Одеса-Бари зіткнувся з мікроавтобусом «Ford Transit», через ДТП травм зазнали четверо осіб.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Що політики обіцяли зробити для посилення безпеки на дорогахПісля резонансних ДТП українські політики і чиновники зазвичай беруться за посилення безпеки на дорогах. Слово і Діло розбиралось, які обіцянки вони дають.

Зазначається, що у автобусі сполученням Одеса - Бари, що прямував до Вінниці, пасажирів не було.

«За попередньою інформацією, 28-річний водій «Ford Transit» не впорався з керуванням, в результаті чого авто розвернуло декілька разів та винесло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автобусом «Van Hool», що рухався у напрямку Вінниці. Внаслідок удару автобус відкинуло у паркан одного із дворів населеного пункту», - повідомили у поліції.

З травмами різного ступеня важкості трьох пасажирів мікроавтобуса - мешканців Літинського району - госпіталізовано до лікарні.

Ще один з пасажирів транспортного засобу після отримання меддопомоги від госпіталізації відмовився.

Подію внесено до ЄРДР за ч.1 ст.286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.

Нагадаємо, суд продовжив арешт фігурантам смертельної ДТП у Харкові.

А нардеп від «Самопомочі» потрапила в ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: