Супрун повідомила про отримання п'яти повісток до суду

Читать на русском
Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я заявила про отримання п'яти повісток до Печерського районного суду Києва.

Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила про отримання п'яти повісток до Печерського районного суду Києва на 3 січня 2019 року.

Зокрема, на розгляд справ про адміністративні правопорушення, повідомила вона в середу, 2 січня, у Twitter, пише «Слово і Діло».

Супрун анонсувала другий етап медреформиКрім того, планують запустити фінансування програми Безкоштовна діагностика. За направленням лікаря можна буде отримати більше 50 лікувальних і діагностичних процедур, які сплатить Національна служба здоров'я за принципом Гроші за пацієнтом.

Як уточнила Супрун, чотири повістки від 4 грудня і одна від 19 грудня 2018 року.

«За номерами на конвертах можна відстежити, що вони були відправлені 29 грудня 2018 року», - написала керівник МОЗ у мікроблозі.

Раніше Супрун заявила, що її викликали на допит у Генеральну прокуратуру України. За її словами, це пов'язано із заявами колишнього ректора Одеського медуніверситету Валерія Запорожана.

Нагадаємо, 17 липня Міністерство охорони здоров'я України звільнило з посади ректора Одеського національного медичного університету Валерія Запорожана.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: