Зведення ООС: бойовики стріляли з мінометів і гранатометів, є поранені

Читать на русском
Опорні пункти українських військ були обстріляні з БМП-2 на луганському напрямку та з гранатометів різних систем і стрілецької зброї  на маріупольському напрямку.

Від початку поточної доби окупанти обстрілювали позиції ОС з мінометів та гранатометів. 2 українських військових отримали поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 грудняСитуація на сході країни станом на 30 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом поточної доби ворог відкрив вогонь з мінометів калібру 120 мм по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новотошківське та з мінометів калібру 82 мм, гранатометів в районі селища Кримське на луганському напрямку», - наголосили у штабі.

Протягом поточної доби 2 українських військовослужбовців отримали поранення.

Минулої доби, 30 грудня, бойовики 2 рази порушили режим припинення вогню.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з БМП-2 в районі селища Новотошківське на луганському напрямку та з гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Водяне на маріупольському напрямку.

«Протягом минулої доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби», - підкреслили у прес-центрі.

За даними розвідки, 30 грудня 1 окупанта було знищено та 1 поранено. Поточної доби 2 бойовиків знищено та 3 поранено.

«Українські військові продовжують надійно контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню», - йдеться у звіті.

Нагадаємо, спостерігачі ОБСЄ зафіксували танки бойовиків поблизу Круглика і Мирного.

Раніше Марчук запропонував створити пункт моніторингу ОБСЄ в Керчі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: