За день на Донбасі в лавах ЗСУ обійшлося без втрат

Читать на русском
У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 21 грудня 2018 року, втрат у лавах українських військ не зафіксовано.

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 21 грудня 2018 року, втрат у лавах українських військ не зафіксовано.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-центру ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 грудняСитуація на сході країни станом на 20 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як зазначається, протягом дня проросійські бойовики тричі обстрілювали українські позиції, зокрема, один раз із забороненого мінськими угодами озброєння. З заборонених мінометів бойовики обстрілювали позиції об'єднаних сил в районі Кримського.

Крім того, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь в районі населених Чермалик, Лебединське на Маріупольському напрямку.

«Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил протягом поточної доби немає. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора, 20 грудня, на Донбасі поранення отримав один український військовий.

Як повідомлялося, бойовики створюють потенційну загрозу для життя і здоров'я громадян, направляючи їх через лінію розмежування в темний час доби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: