Розкрадання $20 мільйонів: суд повернув паспорт заступниці голови Ощадбанку

Читать на русском
Столичний райсуд вдвічі зменшив кількість обов'язків заступниці керівника Ощадбанку у справі крадіжки кредиту.

Суд повернув закордонний паспорт і зняв електронний браслет з заступника голови правління Ощадбанку Ірини Земцової, яку детективи НАБУ підозрюють у причетності до розкрадання 20 мільйонів доларів кредиту, виділеного аграрному холдингу «Креатив».

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вадим Сенін за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Валентина Мусіяки, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив продовжити дію всіх шести обов'язків Земцової, а саме: прибувати на першу вимогу; не відлучатися з місця проживання без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними в цій справі; здати на зберігання закордонні паспорти і носити електронний браслет.

Вивчивши матеріали, суддя Сенін лише частково задовольнив. Так, він залишив Земцовій лише три обов'язки: прибувати на першу вимогу; не відлучатися з місця проживання без дозволу і утримуватися від спілкування зі свідками, а також іншими підозрюваними в цій справі.

Нагадаємо, заступниця голови Ощадбанку намагалася зменшити розмір застави. Раніше суд продовжив дію обов'язків працівниці Ощадбанку. Також суд скоротив кількість обов'язків синові народного депутата Станіслава Березкіна Максима.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: