Президент призначив нового заступника голови ДПСУ

Читать на русском
Петро Порошенко підписав указ згідно з яким заступником голови Державної прикордонної служби України призначено Артура Пімєнова.

Президент України Петро Порошенко підписав указ №438, згідно з яким заступником голови Державної прикордонної служби України призначено Артура Пімєнова.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сайті Адміністрації президента України. Зазначимо, документ підписаний президентом 27 грудня 2018 року.

«Призначити Пімєнова Артура Олександровича заступником голови Державної прикордонної служби України», - йдеться в тексті указу.

Нагадаємо, раніше Порошенко звільнив Бориса Бабіна з посади постійного представника глави держави в АР Крим. Його призначили постійним представником президента в АР Крим у серпні 2017 року. В указі президента йдеться, що рішення про звільнення було прийнято згідно з поданою заявою.

Крім того, Порошенко звільнив Ольгу Богомолець із посади свого радника. Відповідний указ №433/2018 Порошенко підписав у середу, 19 грудня. 6 грудня 2018 року Богомолець на своїй сторінці у Facebook заявила, що буде балотуватися на пост президента України.

Нагадаємо, «Слово і Діло» продовжує підбивати підсумки року. Раніше ми з'ясували, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман, як і більшість мерів, став краще виконувати свої обіцянки порівняно з попереднім роком. Сьогодні розбираємось, яка ситуація в президента України Петра Порошенка.

Також Порошенко підписав закон про зміни до Бюджетного кодексу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: