Негода на дорогах: де в Україні проблеми з рухом транспорту

Читать на русском
Через негоду ускладнено рух на деяких ділянках автодоріг Полтавської області, на трасі Київ-Харків, а також на спуску і підйомі с.Мачухі на автодорозі Суми-Полтава-Олександрія.

25 грудня у деяких регіонах країни спостерігається сильний снігопад та хуртовини, через що на окремих автошляхах ускладнено рух транспортних засобів.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок повідомили у департаменті комунікації Нацполіції України.

Негода в Україні: в аеропорту «Бориспіль» застрягли майже 200 туристівВ аеропорту Бориспіль застрягли понад 170 туристів, які з ночі не можуть вилетіти до Єгипту. Одна з ймовірних причин снігопад.

Зокрема, внаслідок негоди ускладнено рух на деяких ділянках автодоріг Полтавської області, на трасі Київ-Харків поблизу с.Решетилівка, а також на спуску та підйомі с.Мачухи на автошляху Суми-Полтава-Олександрія.

Також ускладнено рух автошляхами Черкаської області.

На Миколаївщині сніговими переметами ускладнено рух вантажного транспорту на автодорозі Кишинів-Платонов.

Певні ускладнення руху також є на автодорогах Кіровоградської та Сумської областей.

Раніше стало відомо, що в Харківській області через складні погодні умови відключено 110 ліній електропередач потужністю 10 кВт, а також 963 підстанції. Також станом на ранок 25 грудня в результаті ускладнення погодних умов у восьми областях України було знеструмлено 128 населених пунктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: