Назвали нові терміни знесення Шулявського мосту

Читать на русском
Демонтаж мосту займе близько трьох місяців. Його об'їзд здійснюватиметься сусідніми вулицями за вже оголошеними схемами.

Шулявський шляхопровід у Києві планують повністю перекрити навесні 2019 року. Тоді ж почнуть демонтаж конструкції.

Про це в середу, 26 грудня, розповів заступник голови Київської міської держадміністрації Дмитро Давтян, повідомляє сайт міста Києва, пише «Слово і Діло».

«Роботи ведуться, хоча ми трохи відстаємо від первинного графіка, він був скоректований. Затримка пов'язана з необхідністю замовлення металопрокату, оплата за який мала надійти з Митного експерименту, але, на жаль ... Роботи з демонтажу почнуться після повного перекриття руху навесні 2019 року. За нашими розрахунками, демонтаж триватиме близько трьох місяців», – розповів заступник голови КМДА.

Давтян зазначив, що одночасно із закриттям Шулявського мосту запустять об'їзд сусідніми вулицями за вже оголошеними схемами.

Зараз відновлене асфальтобетонне покриття (в нижніх шарах) частини з'їзду з вулиці Вадима Гетьмана на проспект Перемоги. Тривають роботи з перебудови інженерних мереж частини з'їзду з вулиці Вадима Гетьмана на проспект Перемоги та з'їзду з проспекту Перемоги на вулицю Олександра Довженка. Також ведуться роботи з демонтажу кіосків.

Як відомо, терміни знесення Шулявського мосту неодноразово переносилися. Так, раніше повідомлялося, що Шулявський шляхопровід знесуть 3-4 листопада. Однак пізніше чиновники пообіцяли, що роботи з реконструкції Шулявського шляхопроводу будуть завершені в 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: