У Києві на півтора року закривають Шулявський міст

Читать на русском
Прес-служба Міністерства внутрішніх справ на своїй сторінці в Facebook описала детальний план зміни руху в зв'язку з реконструкцією Шулявського шляхопроводу.

У Києві у вівторок, 1 травня, почалася реконструкція Шулявського шляхопроводу. Схема руху буде змінена.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ на своїй сторінці в Facebook, передає Слово і Діло.

Так рух по вул. Олександра Довженка - вул. Вадима Гетьмана (в бік Караваєвих дач) буде відбуватися по вулицях: Антона Цедіка (вул. Ежена Потьє), Петра Нестерова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасовий світлофор), Гарматній, Виборзькій і поверненням на вул. Вадима Гетьмана.

Міські легенди України. Київ: «втомлений» Шулявський містЯк Шулявський міст був доведений до аварійного стану: вся історія нашумілого столичного інфраструктурного проекту від ухвалення проектної документації до часткового обвалу.

У МВС повідомили, що по вул. Вадима Гетьмана - вул. Олександра Довженка (сторону вул. Теліги) зберігається існуючий виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. Олександра Довженка.

На цій ділянці також буде встановлений тимчасовий світлофор.

Односторонніми будуть вулиці Антона Цедіка (Ежена Потьє) до вул. Петра Нестерова і вул. Петра Нестерова в напрямку проспекту Перемоги (буде встановлено тимчасовий світлофор).

Також, тролейбусний рух з боку Севастопольської площі по вул. Вадима Гетьмана, кінцева зупинка буде «Індустріальний міст». З боку вул. О. Теліги по вул. Олександра Довженка - Івана Гонти.

У той же час, за оцінками міської влади, роботи триватимуть приблизно 17 місяців - саме протягом цього часу міст буде повністю або частково перекритий.

Останній раз Шулявський міст реконструювали приблизно 30 років тому. Шляхопровід вже кілька років перебував в аварійному стані.

Нагадаємо, Кличко пообіцяв, що реконструкція Шулявського моста і розв'язки біля станції метро "Шулявська" буде завершена до 2019 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: