Комунальники звернулися до киян із важливим проханням

Читать на русском
У зв'язку з посиленням снігопаду і зниженням температури в Києві, комунальники попросили городян не залишати автомобілі уздовж вулиць і доріг.

У зв'язку з посиленням снігопаду і зниженням температури в Києві, комунальники попросили городян не залишати автомобілі уздовж вулиць і доріг, які оперативно очищаються від снігу і обробляються протиожеледними матеріалами.

Про це повідомили в Київській міськдержадміністрації, пише «Слово і Діло».

«Сніг у столиці посилюється і, за прогнозами синоптиків, буде йти протягом всієї ночі, а також у вівторок, 25 грудня. Крім того, вночі очікується зниження температури повітря до -4, що створює погодні умови, при яких без своєчасної обробки протиожеледними матеріалами на вологому покритті миттєво утворюється ожеледь», - йдеться в повідомленні на сторінці мерії.

В інформації підкреслюється, що для Комунальної корпорації «Київавтодор» така ситуація «означає роботу в цілодобовому посиленому режимі».

«З огляду на посилення снігопаду, комунальна корпорація «Київавтодор» наполегливо звертається до водіїв з проханням не залишати власні автомобілі уздовж вулиць і доріг, адже це створює значні перешкоди для роботи спецтехніки та затримує оперативне прибирання столиці від снігу», - додали чиновники.

Раніше в «Укравтодорі» відзвітували про стан доріг.

Також відзначимо, 22 грудня через снігопад в столиці сталося понад 20 ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: