В Україну прийде південний циклон: де дороги замете снігом

Читать на русском
Дороги замете снігом. В Україну прийде південний циклон, очікується ускладнення погодних умов.
Ілюстративне фото.

Найближчими днями, 12 та 13 грудня, очікується погіршення погодних умов, що може призвести до часткового порушення руху транспорту на автомобільних дорогах північних та центральних областей.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 10 грудня, повідомляє Мінінфрастурктури.

Міністерство вказує, що в зв’язку з переміщенням на територію України південного циклону очікується ускладнення погодних умов.

«12 грудня в Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, приріст снігового покриву 12-20 см», – ідеться в повідомленні.

Також вказується, що вночі 12 грудня у Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях очікуються сильні опади переважно у вигляді дощу.

13 грудня в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття, вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах України ожеледиця.

Раніше Гідрометцентр повідомляв, що найближчими днями погоду в Україну визначатиме активний циклон південного походження, очікується дощ, сніг і сильний вітер.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: