У Київській області автобус зіткнувся з вантажівкою, є загиблі

Читать на русском
Як повідомляється, аварія сталася сьогодні, 20 жовтня, о 05:55 на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила (Київська область).

У Київській області сьогодні, 20 жовтня, внаслідок зіткнення автобусу з вантажівкою загинула людина.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на прес-службу поліції області.

Як повідомляється, аварія сталася сьогодні, 20 жовтня, о 05:55 на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила (Київська область).

За попередніми даними поліції, водій автобуса Neoplan не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем MAZ.

Як повідомили у відомстві, в автобусі знаходилось 14 пасажирів. Одна жінка загинула. Тіло її направлено до моргу. Ще четверо пасажирів автобусу отримали травми різного ступеню тяжкості. Їх доправлено до лікарні.

Резонансні ДТП в Україні: які обіцянки політики дають щодо розслідуваньІгор Мосійчук, зокрема, вже пообіцяв контролювати розслідування за фактом наїзду на дитину в Києві.

Водій автобусу затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Разом з тим, dtp.kiev.ua повідомляє, що в результаті ДТП загинула актриса Дизель шоу Марина Поплавська, ще 4 акторів отримали важкі травми.

Нагадаємо, у Тернопільській області на трасі загорівся КамАЗ із причепом. Інцидент стався на автодорозі Тернопіль-Кременець, поблизу с. Горинка Кременецького району.

Які обіцянки політики дають щодо розслідувань резонансних ДТП – за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: