У Львові рекомендують відновити роботу деяких різдвяних ярмарків

Читать на русском
У Львові рекомендують відновити роботу тих різдвяних ярмарків, де реалізують продукцію, яка не вимагає підігріву при дотриманні вимог протипожежної безпеки.

У Львові рекомендують відновити роботу тих різдвяних ярмарків, де реалізують продукцію, яка не вимагає підігріву при дотриманні вимог протипожежної безпеки.

Така рекомендація міститься у висновках комісій, які перевіряли ярмарки після вчорашнього вибуху. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише «Слово і Діло».

Повідомляється, що районні комісії провели обстеження ярмарків у Галицькому та Сихівському районах, всього понад 200 наметів. Зазначено, що газових балонів там не зафіксовано.

«Отже, згідно з актом проведення обстеження об'єктів торгівлі різдвяного ярмарку на пр. Свободи, пл. Ринок і пр. Червоної Калини, комісією рекомендовано відновити роботу об'єктів торгівлі, де реалізується продукція, яка не потребує застосування приладів для підігріву, при дотриманні вимог протипожежної безпеки, після 17.00. години. 23 грудня 2018 року», - сказано в повідомленні.

Додатково зазначимо, що рекомендовано відновити роботу ярмарків з 17 годин 23 грудня. Відновлення роботи інших об'єктів торгівлі можливо за окремим рішенням комісії.

У суботу, 22 грудня, у Львові на різдвяному ярмарку стався вибух газового балона, постраждали чотири людини, є також інформація, що в лікарню після інциденту звернувся ще один чоловік. Стан усіх постраждалих стабілізовано. Поліція розслідує інцидент як порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Різдвяний ярмарок, де стався вибух, закрили, всі інші перервали роботу на період перевірки. Часу на перевірки дали до 17 годин 23 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: