Вибух на ярмарку у Львові: постраждалі перебувають у реанімації

Читать на русском
Двоє постраждалих від вибуху на львівському ярмарку перебувають у реанімації, ще двом надають допомогу в опіковому відділені 8-ї міської клінічної лікарні.

Двоє постраждалих від вибуху на львівському різдвяному ярмарку перебувають у реанімації, ще двом надають допомогу в опіковому відділені 8-ї міської клінічної лікарні.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Львівська міська рада.

Пожежу у Львові на різдвяному ярмарку загасилиПожежу в Львові в суботу, 22 грудня, на різдвяному ярмарку біля Оперного театру локалізували та загасили.

За словами начальника міського управління охорони здоров’я Володимира Зуба, в лікарні є всі необхідні медикаменти, а постраждалим уже надається необхідна медична допомога. В усіх опіки різних частин тіла.

«Ушпиталені 4 особи. Надаємо їм допомогу. У всіх опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба та верхніх кінцівок. Площа й глибина опіків зараз уточнюються. Медикаментами ми забезпечені», – говорить Володимир Зуб.

Нагадаємо, сьогодні, 22 грудня, на проспекті Свободи на Різдвяному ярмарку сталась пожежа й вибух газового балону.

Раніше ЗМІ писали, що спершу загорілась одна з хатинок на ярмарку, потім пролунали три вибухи. Пізніше стало відомо, що вибухнув газовий балон у хатинці ресторану «Реберня».

На місці працювали пожежники, поліція та медики. За попередньою інформацією, внаслідок інциденту постраждали четверо осіб.

ЗМІ писали, що міський голова Львова Андрій Садовий також наголосив, що різдвяний ярмарок у Львові можуть закрити.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: