Суд відмовився поновити на посаді колишнього мера Полтави

Читать на русском
Олександр Мамай вперше був обраний мером Полтави в жовтні 2010 року. У липні 2012 року він перейшов до Партії регіонів, яку залишив у лютому 2014 року.

Полтавський окружний суд відмовився поновити на посаді колишнього мера Полтави Олександра Мамая. 22 грудня суд відхилив його позов із вимогою визнати протиправним і скасувати рішення про його звільнення.

Олександр МамайМіський голова Полтави
Мамай запланував будівництво нової об’їзної дороги навколо мікрорайону Сади-3Сказано 7 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Про це інформує «Слово і Діло», з посиланням на «ГромадськеТБ. Полтава».

Також Мамай хотів поновитися на посаді. 10 грудня екс-меру Полтави Олександру Мамаю оголосили підозру у втручанні в роботу інформаційної системи і протидії законній господарській діяльності Полтавської міськради.

Нагадаємо, депутати Полтавської міськради відправили у відставку міського голову Мамая і оголосили про саморозпуск 14 вересня поточного року. За словами депутатів, причиною для звільнення градоначальника стали «численні порушення Конституції і законів України, прав і свобод громадян».

Олександр Мамай вперше був обраний мером Полтави в жовтні 2010 року. У липні 2012 року він перейшов до Партії регіонів, яку залишив у лютому 2014 року. Вдруге мером Полтави Мамай був обраний в жовтні-листопаді 2015 року.

Раніше Мамай провалив обіцянку розпочати ремонт даху Кадетського корпусу навесні 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: