Гройсман не виконав обіцянку щодо кількості відремонтованих цього року доріг

Читать на русском
У 2018-му дійсно відремонтували більше доріг, ніж минулого року. Але не в кілька разів, як обіцяв Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман не виконав обіцянку про те, що в 2018-му буде відремонтовано в кілька разів більше автомобільних доріг, ніж минулого року.

Відзначимо, в 2017 році, за словами голови Державного агентства автомобільних доріг Славоміра Новака, було відремонтовано 2,1 тисячі кілометрів доріг.

«Я б не хотів тут вдаватися до кілометрів, тому що це все дуже залежить і від погодних умов, і сезону, який сприятиме проведенню ремонтних робіт. Але точно в кілька разів зробимо більше, ніж зробили цього року», – запевнив прем'єр. Під час цієї заяви на слайді було зазначено «4 тисячі кілометрів оновлення доріг».

Гройсман пообещал, что в 2018 году будет отремонтировано в несколько раз больше дорогСлово і Діло

21 листопада в Кабінеті міністрів повідомили, що сезон ремонту доріг завершений: на дорогах державного значення було виконано 95% запланованих робіт, а на дорогах місцевого значення – 63,6%. 18 грудня в Міністерстві інфраструктури повідомили, що цьогоріч було відремонтовано 3,8 тисячі кілометрів автодоріг.

Для того, щоб обіцянка Гройсмана було зарахована як виконана, цього року необхідно було б відремонтувати мінімум 4,2 тисячі кілометрів доріг (в кілька разів більше, ніж 2,1 тисячі). Але з огляду на те, що зробили лише 3,8 тисячі кілометрів, обіцянка прем'єра не виконана.

Нагадаємо, «Слово і Діло» підбило підсумки роботи міністрів Володимира Гройсмана протягом 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: