Ще один український моряк заявив, що є військовополоненим

Читать на русском
18 за рахунком український моряк, якого окупанти захопили в полон, заявив про те, що він є військовополоненим.

Під час допиту слідчими російської Федеральної служби безпеки член екіпажу рейдового буксира «Яни-Капу» Євген Семидоцький заявив, що є військовополоненим.

Про це в Facebook написав адвокат Микола Полозов, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат команди захисту військовополонених українських моряків Микола Фомін відвідав члена екіпажу рейдового буксира «Яни-Капу» Євгена Семидоцького. До початку слідчих дій їм вдалося поспілкуватися наодинці.

За словами адвоката, Семидоцький у хорошому настрої і фізично відчуває себе добре, жодних скарг не висловлював. Як зазначив Полозов, містять його в двомісній камері з обвинуваченим в іншій кримінальній справі.

«Під час допиту на слідчих діях Євген Семидоцький заявив під протокол, що є військовополоненим. Він став 18-м моряком, який заявив про себе як про військовополоненого слідчому СУ ФСБ», – сказав Полозов.

Нагадаємо, 21 грудня український моряк Владислав Костишин заявив, що він військовополонений. Раніше в окупованому Криму чотирьох українських моряків залишили під арештом. Також український моряк Цибізов оголосив себе військовополоненим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: