Шуфрич прокоментував бійку в парламенті

Читать на русском
Депутат Верховної Ради Нестор Шуфрич пояснив бійку з іншим парламентарем бісівськими силами.

Депутат Верховної Ради від Опозиційного блоку Нестор Шуфрич прокоментував бійку в парламенті після ухвалення законопроекту про перейменування УПЦ МП.

Як пише «Слово і Діло», про це він розповів журналістам після засідання, в четвер, 20 грудня, передає телеканал NewsOne.

Чому політики постійно влаштовують публічні бійки?29 серпня в прямому ефірі телеканалу 112 Україна колишній народний депутат Інна Богословська спробувала вдарити колишнього колегу, а також екс-міністра транспорту Євгена Червоненка.

Зі слів Шуфрича, під час голосування було помічено кнопкодавство. А голова парламенту Андрій Парубій не звернув уваги на скарги й відмовився від повторного проведення процедури.

«Ми показали це спікеру Парубію й очікували адекватної реакції, згідно з регламентом, але він апелював до того, що йому ближче, - бісівських сил... Мабуть, цей заклик до бісів почули окремі нардепи з «Народного фронту», вони впізнали себе, і ці бісівські сили вселилися сьогодні в окремих депутатів», - сказав опозиціонер.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила закон, який зобов'язує Українську православну церкву Московського патріархату в своїй назві вказати приналежність до Російської православної церкви.

Відразу після голосування в парламенті сталася бійка - нардеп з Народного фронту Юрій Береза ​​накинувся з кулаками на представника Опозиційного блоку Нестора Шуфрича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: