У міськраді Умані сталася бійка – відео

Читать на русском
Активіст зачепив чиновницю козирком бейсболки, а та у відповідь вдарила чоловіка по головному убору.

В Умані стався конфлікт між головою секретаріату міськради Людмилою Кирилюк і місцевим активістом Володимиром Гончаруком.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє у вівторок, 4 вересня, НВ.

В Уманском горсовете произошла драка из-за переименования улицыНовое Время

Зазначається, що інцидент стався після голосування комісії з перейменування щодо зміни назви вулиці Челюскінців на вулицю Григорія Косинки.

Активісти побоюються, що місцева влада насправді хоче перейменувати вулицю на честь Рабі Нахмана - засновника брацлавського хасидизму.

Під час суперечки Гончарук випадково зачепив Кирилюк козирком своєї бейсболки.

У відповідь на це голова секретаріату вдарила активіста по головному убору, після чого й виникла невелика бійка. Забіяк швидко розборонили, і бійка закінчилася, хоча чиновниця закликала активіста повернутися для продовження з'ясування стосунків.

Чому політики постійно влаштовують публічні бійки?29 серпня в прямому ефірі телеканалу 112 Україна колишній народний депутат Інна Богословська спробувала вдарити колишнього колегу, а також екс-міністра транспорту Євгена Червоненка.

Могила Нахмана знаходиться в Умані. Щороку до неї з'їжджаються тисячі євреїв-паломників з усього світу, щоб помолитися і відсвяткувати Новий Рік - Рош Гашана.

Григорій Косинка - український письменник і перекладач, який був розстріляний НКВС за звинуваченням у приналежності до української націоналістичної організації.

Нагадаємо, у липні сталася бійка в Київраді. Тоді постраждав правоохоронець.

А минулого тижня колишні депутати влаштували бійку в прямому ефірі телеканалу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: