Офіцера поліції затримали на хабарі

Читать на русском
На даний час триває огляд місця події. Проводяться першочергові слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру за ч .3 ст. 368 КК України.

Співробітники Служби безпеки України в Києві та Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва затримали офіцера поліції, який вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в сумі понад 100 тис. гривень.

Про це йдеться в повідомленні прокуратури міста Києва, передає «Слово і Діло».

Так, в столичну поліцію звернувся чоловік, який повідомив, що працівник Білоцерківського відділу поліції Київської області вимагає у нього зазначені засоби, погрожуючи у разі несплати залучити останнього до кримінальної відповідальності за звинуваченням у збуті наркотичних речовин, чого той насправді не скоював.

«Неправомірну вигоду поліцейський отримав у 2 етапи. Перший транш склав 14 тис. гривень. Після отримання другої частини хабара в сумі 94 тис. гривень він був затриманий на території Білої Церкви. При цьому, будучи викритим «на гарячому», поліцейський намагався сховатися, проте був затриманий недалеко від місця скоєння злочину», - повідомили в прокуратурі.

На даний час триває огляд місця події. Проводяться першочергові слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру за ч .3 ст. 368 КК України.

Відзначимо також, в Херсонській області керівника держінспекції затримали на хабарі.

Нагадаємо, СБУ впіймала на хабарі керівника львівського університету.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: