Кубів анонсував контракт із виробництва крилатої ракети «Нептун»

Читать на русском
До кінця грудня 2018 року буде укладений контракт для створення виробничих потужностей із виробництва крилатої ракети Нептун.

До кінця грудня 2018 року буде укладений контракт для створення виробничих потужностей із виробництва крилатої ракети «Нептун».

Чим закінчаться ракетні перегони США з РФ та чи будуть наслідки для України?США показали союзникам із НАТО відеозапис із супутників, на якому були зафіксовані випробування російської крилатої ракети 9M729.

Про це в четвер, 19 грудня, сказав на підсумковій прес-конференції перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, передає «Слово і Діло».

«До кінця грудня буде укладений контракт щодо створення виробничих потужностей для виробництва крилатої ракети за проектом «Нептун». Цим також займатиметься КБ «Луч». Ми поки не можемо розголошувати конкретні цифри. Але це є дуже потужний інноваційний модернізований проект на перспективу», – розповів він.

За його словами, паралельно створюватимуться потужності з виробництва танкової техніки, засобів радіолокації, відновлення полігонів, випробування боєприпасів.

Раніше Україна розпочала ракетні стрільби біля Криму.

Також нагадаємо, в Херсонській області відбудуться ракетні випробування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: