У школах Києва припиняють заняття через грип та ГРВІ

Читать на русском
У трьох школах у Києві припиняють заняття в початкових класах через зростання захворюваності на грип у Печерському та Святошинському районах.

У трьох школах Києві призупиняють заняття в початкових класах через зростання захворюваності на грип і гострі респіраторні інфекції серед школярів.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації.

Епідемія грипу: чого чекати українцям у новому епідсезоніЕпідемія грипу в Україні може розпочатися вже з жовтня. Цього разу українцям загрожують три штами.

Так, за словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, в Києві наразі спостерігається незначне погіршення епідемічної ситуації серед школярів щодо захворюваності на грип. Він додав, що рівень захворюваність серед школярів за тиждень зріс на 8,9%.

У КМДА додали, що керівники навчальних закладів мають право повністю або покласово призупиняти навчальний процес за відсутності 20% від загальної кількості учнів через захворювання на грип та ГРВІ.

Крім того, повідомляється, що наразі для уникнення розповсюдження інфекції ухвалили рішення призупинити заняття в початкових класах однієї школи, де рівень захворюваності перевищив 20%. Іще в двох школах відбулося часткове покласове закриття.

«Наразі для учнів початкових класів спеціалізованої школи №88 Печерського району призупинений навчальний процес. У Святошинському районі призупинене навчання в одному з класів школи №50 та у ще одному – у НВК «Лілея», – повідомив Поворозник, зазначивши, що дошкільні навчальні заклади закриватися не будуть.

Нагадаємо, в Україні зафіксували першу смерть від ГРВІ.

Також у Луганській області в школах зупинили навчальний процес через високу захворюваність на грип та ГРВІ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: