Зведення ООС: один обстріл, втрат немає

Читать на русском
Сепаратисти один раз порушили режим припинення вогню, при цьому заборонене мінськими угодами озброєння не застосовувалося.

Протягом поточної доби, 17 грудня, сепаратисти один раз порушили режим припинення вогню - втрат серед українських військових немає.

Як пише «Слово і Діло», при цьому заборонене мінськими угодами озброєння не застосовувалося, йдеться у вечірньому зведенні на сторінці операції Об'єднаних сил у Facebook у понеділок.

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 грудняСитуація на сході країни станом на 17 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових», - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, опорні пункти українських військ були обстріляні сепаратистами з протитанкового гранатомета в районі Гнутове Маріупольської міськради Донецької області.

Як повідомлялося, за попередню добу сепаратисти 16 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ - двоє українських військовослужбовців отримали поранення, також поранений один цивільний.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: