Зведення ООС: бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, є жертви

Читать на русском
У суботу на Донбасі один український військовий загинув від кулі снайпера та один отримав поранення внаслідок бойових дій.

У суботу на Донбасі один український військовий загинув від кулі снайпера та один отримав поранення внаслідок бойових дій.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 15 грудняМинулої доби бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння.

«Внаслідок бойових дій один наш військовий отримав поранення та один наш захисник загинув від кулі ворожого снайпера», - зазначили в прес-центрі.

Там повідомили, що упродовж поточної доби російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

«Зокрема, ворог здійснив обстріли з міномету калібру 120 та 82 мм позицій Об'єднаних сил в районі населених пунктів Водяне, Гнутове на маріупольському напрямку», - йдеться в повідомленні.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Станиця Луганська на Луганському напрямку, а також в районі населених пунктів Водяне, Чермалик на Маріупольському напрямку.

Рініше стало відомо, що УПЦ МП масово вивозить своїх священиків з ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: