«Укравтодор» розповів про ситуацію на дорогах

Читать на русском
Виконуються роботи з обробки доріг протиожеледними матеріалами на ділянках, де є загроза виникнення ожеледиці.

Проїзд дорогами державного значення в Україні повністю забезпечений.

Як пише «Слово і Діло», такі дані станом на ранок п'ятниці, 14 грудня, оприлюднила прес-служба «Укравтодору».

Сніг в Україні: синоптики дали прогноз на два дніВ Україні найближчої доби погода стабілізується, на півдні та сході сніг припиниться, температура майже не зміниться й залишиться досить високою як для цього періоду року.

Так, невеликий сніг місцями спостерігається в західних, центральних областях, а також у Київській та Дніпропетровській областях, місцями дощ у Херсонській області.

«Проїзд на дорогах державного значення забезпечений. Виконуються роботи з обробки доріг протиожеледними матеріалами на ділянках, де є загроза виникнення ожеледиці», – йдеться в повідомленні.

Також в «Укравтодорі» зазначили, що стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокрий, на заході – засніжений, у Сумській області місцями ожеледиця.

На перевальних ділянках доріг падає сніг, температура повітря становить від 5 до 2 градусів морозу. Стан покриття мокрий, на перевалах Івано-Франківської області – засніжений.

Напередодні найскладніші погодні умови були в Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій, Черкаській, Полтавській і Київській областях.

Через негоду станом на ранок п’ятниці, 14 грудня, в Україні без електропостачання залишаються 40 населених пунктів у двох областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: