Скільки в листопаді заробив голова ДФС і його заступники

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити не лише за тим, як політики виконують обіцянки, але й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні подивимося, скільки за підсумками минулого місяця отримав виконувач обов'язків голови Державної фіскальної служби та його заступники.

Найбільше в листопаді нарахували виконувачу обов'язків заступника голови відомства Євгену Бамбізову – 73 тисячі 976,98 гривні. До цієї суми увійшли, в тому числі, 3 тисячі 101,16 гривні відпускних і 35 тисяч 888,27 гривні грошової допомоги на оздоровлення.

Трохи менше заробив перший заступник голови Фіскальної служби Сергій Білан – 72 тисячі 992,91 гривні. Віктору Кривицькому нарахували 33 тисячі 873,66 гривні, а найменше продовжує отримувати виконувач обов'язків голови ДФС Олександр Власов. У листопаді йому нарахували лише 23 тисячі 580 гривень.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, Солом'янський районний суд Києва обрав екс-керівнику Державної фіскальної служби Мирославу Продану запобіжний захід у вигляді взяття на поруки. Його також зобов'язали носити електронний браслет, але для нього спецзасобу не вистачило.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: