Зведення штабу ООС 6 грудня: 15 обстрілів, один боєць поранений

Читать на русском
За минулу добу, 4 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 15 разів обстріляли позиції українських військових, шість разів застосувавши заборонене озброєння.

За минулу добу, 4 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 15 разів обстріляли позиції українських військових, шість разів застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуация на востоке Украины на 5 декабряСитуація на сході країни станом на 5 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Крім того, поблизу населеного пункту Опитне терористи обстріляли українські позиції з мінометів калібру 120 мм. Неподалік хутора Вільного терористи п'ять разів застосували 82 мм міномети, зенітну установку ЗУ-23-2 та двічі протитанкові керовані ракети.

Обстріли також були зафіксовані у районі населених пунктів Піски, Тарамчук, Новомихайлівка, Красногорівка, Чермалик та Гнутове. У штабі також додали, що в результаті бойових дій було поранено одного українського військовослужбовця.

З початку поточної доби обстрілів з боку терористів зафіксовано не було. За даними розвідки, за минулу добу троє окупантів були знищені і ще двоє отримали поранення.

Нагадаємо, на Донбасі планують ввести «новорічне» перемир'я.

Також відзначимо, КПВВ в зоні ООС перейшли на зимовий графік роботи.

КПВВ на Донбасі переходять на зимовий графік роботиЗ 1 грудня відбудеться перехід на зимовий період здійснення контрольно-перевірочних та пропускних заходів (з 08:00 до 17:00) в контрольних пунктах в'їзду - виїзду на автомобільних дорогах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: