Клімкін розповів про «найкращу санкцію» проти Росії

Читать на русском
Голова МЗС України Павло Клімкін заявив, що найкращою санкцією проти Росії стала б зупинка реалізації проекту Північний потік-2.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів, що було б «найкращою санкцією» проти Росії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Європейська правда.

Гройсман розповів, чим небезпечний «Північний потік-2»Газовий проект Північний потік-2 в Києві вважають прихованою формою війни проти європейських газових споживачів.

Зі слів глави МЗС, у зв'язку з захопленням українських кораблів у Керченській протоці можна ввести санкційні обмеження тільки проти керівництва флоту Росії і берегової охорони.

«Ми говорили про те, що потрібно зупинити Північний потік-2 і про те, що це була б найкраща санкція проти Росії», - сказав Клімкін за результатами участі в міністерській зустрічі НАТО в Брюсселі.

Міністр зазначив, що також обговорювалася можливість закриття для російських кораблів портів інших країн. При цьому Клімкін зауважив, що конкретні заходи проти Росії у зв'язку з тим, що сталося, є питанням для подальших дискусій.

Нагадаємо, раніше Європарламент закликав скасувати Північний потік-2. Президент США Дональд Трамп заявив, що Північний потік-2 невигідний для жителів Німеччини, які платять мільярди доларів за російську енергію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: