Ціни на нафту частково відіграли падіння за минулу добу

Читать на русском
Світові ціни на нафту еталонних марок ростуть після того, як днем ​​раніше вони опустилися до мінімальних позначок більш ніж за рік.

Світові ціни на нафту еталонних марок ростуть після того, як днем ​​раніше вони опустилися до мінімальних позначок більш ніж за рік.

Про це свідчать дані торгів ввечері у четвер, 29 листопада, передає «Слово і Діло».

Так, ціна січневий ф'ючерсів на північноморську нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures о 22:00 за Києвом зросла на $0,80 (1,35%) - до $59,89 за барель.

У свою чергу вартість нафти WTI з поставкою в січні на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) піднялася на $1,16 (2,31%) - до $51,45 за барель.

Напередодні нафтові ф'ючерси подешевшали більш ніж на 1,5% - до мінімумів з жовтня 2017 року - після публікації даних про зростання комерційних запасів нафти в США на 3,6 млн барелів при прогнозному зростанні на 0,3 млн барелів.

Трейдери проявляють стриманий оптимізм напередодні саміту G20, який відбудеться 30 листопада - 1 грудня в столиці Аргентини. Учасники ринку сподіваються, що главам держав «великої двадцятки» вдасться вирішити протиріччя, які провокують уповільнення темпів зростання світової економіки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: