Під КМДА мітингують проти забудови озер на Оболоні та Осокорках

Читать на русском
Під Київською міською державною адміністрацією кілька десятків активістів проводять мітинг проти забудови поблизу.

Під Київською міською державною адміністрацією кілька десятків активістів проводять мітинг проти забудови поблизу озера Біле (Центральне) в Оболонському районі та біля озер Набреж, Мартишів, Тягле, що на Осокорках.

Як пише «Слово і Діло», по це повідомляє «Укрінформ».

Ідеальний Київ. Чи знаєте ви обіцянки мера Кличка?Наскільки добре Ви знаєтеся на обіцянках мера Києва Віталія Кличка? Ми пропонуємо вам пройти наш тест.

«Ми, громада Оболоні, вимагаємо від Київради не затверджувати рішення постійної комісії про будівництво 28-поверхових будинків на Оболоні. Це рішення затверджене з порушенням всіх законодавчих актів, і ми вимагаємо не ухвалювати це рішення. Біля озера Центральне планується збудувати три будинки й на пляжній частині озера збудувати будинки», – сказав мешканець Оболоні.

Також деякі з активістів тримають плакати з вимогою зупинити незаконну забудову біля озер Набреж, Мартишів, Тягле, що на Осокорках.

Крім того, на мітингу присутні представники організації «Національні дружині». Наразі ситуація спокійна. Вхід до будівлі мерії охороняє поліція.

Раніше протестувальники проти підвищення цін на проїзд у громадському транспорті, прорвалися до сесійної зали Київської міської ради з вимогою не піднімати тарифи.

Також жителі Троєщини влаштували мітинг під Київрадою з вимогою не ухвалювати детальний план території (ДПТ), який порушує, на їхню думку, чинний Генплан Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: