Активісти увірвалися до Київради: виходи заблоковані

Читать на русском
Протестувальники проти підвищення цін на проїзд у громадському транспорті проривалися до сесійної зали Київської міської ради з вимогою не піднімати тарифи.

Протестувальники проти підвищення цін на проїзд у громадському транспорті проривалися до сесійної зали Київської міської ради з вимогою не піднімати тарифи.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив керівник прес-служби фракції ВО «Свобода» в Київській міськраді Олександр Аронець у своєму Facebook.

«Київська громада проривається до сесійної зали Київради, щоб змусити депутатів зупинити підвищення цін на проїзд», – написав він, оприлюднивши відео на якому видно, що працівники поліції перешкоджали прориву, відбулися невеликі сутички. Учасники акції сканували «Ганьба!».

Незабаром депутат Київради Наталя Маслова повідомила в Facebook, що мітингувальники зірвали засідання й заблокували виходи.

Нагадаємо, що під КМДА в четвер, 12 липня, триває акція протесту проти підвищення цін на проїзд у громадському транспорті до восьми гривень. На акцію прийшли близько 200 осіб.

Водночас біля станції метро «Хрещатик» через дорогу від КМДА зібралися прихильники підняття цін. Це люди у формі «Київпастрансу», а також машиністи підземки. Кількість учасників акції на підтримку подорожчання – близько 150 осіб.

Також повідомлялося, що мешканці Троєщини мітингують під Київрадою.

Раніше влада Києва заявила про загрозу закриття столичного метрополітену.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: