Зведення ООС: 9 обстрілів, у ЗСУ є втрати

Читать на русском
Противник активно використовує міномети - були обстріляні позиції біля хутора Вільний, Луганського, Чермалика та Водяного.

З початку нинішньої доби підрозділи сепаратистів на Донбасі дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Активно застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами.

Один боєць ЗСУ був поранений, ще одна людина зникла безвісти.

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 листопадаСитуація на сході країни станом на 29 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні в середу, 29 листопада, пише «Слово і Діло».

За інформацією військових, ворог п'ять разів застосував заборонену зброю - з мінометів 82 калібру були обстріляні позиції біля хутора Вільний, Луганського, Чермалика та Водяного.

З гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали захисників населених пунктів Тарамчук, Кримське, Вільний, Луганське, Авдіївка, Чермалик, Гнутове, Водяне.

Також у штабі підтвердили зникнення солдата Сергія Проданюка. Вживаються заходи щодо його розшуку.

«Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем об'єднаних сил», - йдеться в звіті.

Нагадаємо, за добу 28 листопада сепаратисти 14 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Двоє військовослужбовців отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: