Ситуація на Донбасі: 4 обстріли, двоє бійців поранені

Читать на русском
У зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі за день, 28 листопада, поранення отримали двоє українських військових.

У зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі за день, 28 листопада, поранення отримали двоє українських військових.

Карта ООС: ситуація на сході України на 28 листопадаСитуація на сході країни станом на 28 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Так, протягом дня на Донбасі зафіксовано чотири обстріли з боку бойовиків, зокрема, із забороненого мінськими угодами озброєння.

Відзначено, що із заборонених мінометів, станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали українські позиції біля хутора Вільного. Крім того, по опорних пунктах біля Шумів і Новгородського бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, а поблизу Пєсків - з гранатометів.

«У ході бойових дій двоє військовослужбовці об'єднаних сил отримали поранення. Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою», - йдеться в повідомленні.

Раніше в штабі ООС констатували відносну тишу на Донбасі.

Також нагадаємо, прикордонники заявляють про зростання потоку через КПВВ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: