Суд завершив підготовче засідання за обвинуваченням судді Лисюка

Читать на русском
Райсуд у Чернігівській області закінчив підготовче засідання за обвинуваченням керівника суду Київської області.

Суд призначив до розгляду по суті обвинувачення голови Баришівського районного суду Київської області Олександра Лисюка в отриманні неправомірної вигоди на 6 грудня.

Про це йдеться в повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

«27 листопада Бобровицьким районним судом Чернігівської області проведене підготовче засідання з розгляду обвинувального акту в кримінальному провадженні за обвинуваченням голови Баришівського райсуду Київської області у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 КК України (отримання неправомірної вигоди). Наступне судове засідання по суті призначене на 6 грудня», – сказали в прокуратурі.

Як відомо, Лисюка обвинувачують у проханні надати неправомірну вигоду в особливо великому розмірі на суму 565 592 гривень для себе за вчинення в інтересах третьої особи дії з використанням службового становища та одержанні частини неправомірної вигоди.

Нагадаємо, справу Лисюка передали з Київської до Чернігівської області. Також суд продовжив обов'язок підозрюваному НАБУ голові райсуду в Київській області. Раніше НАБУ завершило розслідування справи Лисюка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: