Суд продовжив обов'язок підозрюваному НАБУ голові райсуду в Київській області

Читать на русском
Керівнику райсуду в Київській області заборонили спілкуватися зі свідками в справі про отримання хабара.

Суд продовжив обов'язок голові Баришівського районного суду Київської області Олександру Лисюку, підозрюваного детективами НАБУ в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор вказував, що 14 серпня детективи НАБУ завершили досудове розслідування й відкрили матеріали стороні захисту. Він відзначав, що минулий запобіжний захід закінчується 23 серпня, а за такий термін Лисюк і його адвокат не встигнуть ознайомитися з 12 томами справи.

Захисник і підозрюваний, кожен окремо, в судовому засіданні заперечували проти задоволення клопотання прокурора в зв'язку з відсутністю підстав.

Вислухавши обидві сторони, суддя задовольнив клопотання й поклав на Лисюка обов'язок у вигляді утримання від спілкування зі свідками до 22 жовтня.

Крім того, раніше суд розглянув клопотання про зняття арешту з майна. Йшлося про рушницю, знайдену в кабінеті Лисюка, яка належить іншій особі. Адвокат цієї особи просив зняти арешт, проте суд відмовив.

Нагадаємо, затриманого НАБУ голову райсуду відпустили під особисте зобов'язання.

Раніше Бюро почало перевірку продажу автівки Лисюком.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: