Грицак підтвердив, що на борту захоплених кораблів були контррозвідники СБУ

Читать на русском
Працівники СБУ виконували завдання з контррозвідувального забезпечення підрозділів Військово-морських сил України.

На борту захоплених у Керченській протоці кораблів Військово-морських сил України були контррозвідники Служби безпеки України.

Про це заявив голова СБУ Василь Грицак, повідомляє офіційний сайт відомства у вівторок, 27 листопада, пише «Слово і Діло».

Працівники ФСБ опитали українських моряківУже у вівторок суд у анексованому Криму може обрати запобіжний захід українським військовослужбовцям.

За словами Грицака, його підопічні виконували завдання з контррозвідувального забезпечення підрозділів ВМС України. Голова СБУ нагадав, що військові контррозвідники протягом більш ніж чотирьох років перебувають на передовій пліч-о-пліч із військовослужбовцями Збройних сил.

«За підтвердженою оперативною інформацією СБУ, один із російських штурмовиків використав проти українських катерів дві бойових некерованих ракети, унаслідок чого один з офіцерів СБУ отримав важке поранення», – заявив він.

Нагадаємо, ввечері 25 листопада біля Керченського мосту спецпризначенці РФ захопили три українських кораблі.

У підсумку були поранені шестеро українських військовослужбовців.

ФСБ Росії звинуватила українську сторону в небезпечних маневрах під час входження до закритої акваторї територіального моря РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: