Затримали виконавців нападу на голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів

Читать на русском
На місці затримання виявили записи із камер відеоспостереження, які зафіксували нападників та їхніх можливих спільників.

Поліція Києва затримала двох виконавців і можливих спільників нападу на голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів Сергія Козьякова.

На місці затримання виявили записи із камер відеоспостереження, які зафіксували нападників та їхніх можливих спільників.

За даними відомства, за напад із зеленкою їм заплатили 200 доларів, пише «Слово і Діло».

На місці затримання виявили записи із камер відеоспостереження, які зафіксували нападників та їхніх можливих спільників. Оперативники встановили зображених на відео чоловіків, у їхніх помешканнях відбуваються обшуки. Правоохоронці вже вилучили одяг, в якому вони чинили правопорушення.

Зловмисників доправлять до відділення поліції для проведення подальших слідчих дій, щоб встановити всі обставини вчинення правопорушення та роль кожного з них для надання правової оцінки діям. Затриманим загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, на виході з готелю Hilton у Києві, де відбувався VII Судовий форум, двоє невідомих виллили в обличчя та на одяг Козьякова зеленку, після чого зникли в невідомому напрямку. Він не постраждав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: