В Одеській області суддю з голови до ніг облили зеленкою

Читать на русском
Суддю Господарського суду Одеської області Ірину Малярчук облили зеленкою двоє нападників. Постраждалу забрали до лікарнї через потрапляння речовини в очі.
Господарський суд Одеської області

Суддю Господарського суду Одеської області Ірину Малярчук облили зеленкою. Постраждалу доправили до лікарні через потрапляння речовини в очі.

Про це повідомили в прес-службі суду, передає «Слово і Діло».

У Москві облили зеленкою відомого опозиціонераУ Москві напали на відомого опозиціонера, облили його зеленкою, а потім по приїзду бригади швидкої допомоги, відвезли в лікарню.

«Сьогодні, 19 липня 2017 року, біля автостоянки Господарського суду Одеської області було скоєно напад на суддю Малярчук І. А. Двоє невідомих підбігли до судді й вилили невідому рідину зеленого кольору (ймовірно, діамантовий зелений) в обличчя й на тіло судді, після чого зникли в невідомому напрямку», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в зв'язку з потраплянням зеленки в очі судді, її було шпиталізовано. Співробітники постраждалої викликали поліцію. Керівництво суду має намір звернутися до органів влади в зв'язку з тим, що відбулося.

Згідно з даними спікера управління Нацполіції Одеської області Любові Гордієвської, підозрюваних ще не затримали. Про це вона розповіла в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Наразі внесено інформацію до ЄРДР. Попередньо правова кваліфікація цього кримінального правопорушення – частина 2 статті 296 КК (хуліганство). Співробітники поліції встановлюють осіб, причетних до цього кримінального правопорушення. Нам відомі їхні прикмети, зараз ми працюємо. Санкція статті передбачає обмеження волі терміном до 5 років або позбавлення волі терміном до 4 років», – сказала Гордієвська.

Раніше екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі в Кривому Розі облили зеленкою й закидали яйцями.

Нагадаємо, на початку червня в Кривому Розі під час військових навчань журналіст отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: