З'ясувалося, скільки нардепів прийшло до Ради після «бюджетної ночі»

Читать на русском
Після нічного ухвалення бюджету на ранковому засіданні Верховної Ради 23 листопада зареєструвалися лише 176 народних депутатів.

Після нічного ухвалення бюджету на ранковому засіданні Верховної Ради 23 листопада зареєструвалися лише 176 народних депутатів.

Про це повідомляє кореспондент УНН, пишет «Слово і Діло».

Держбюджет-2019: хто і як голосував за головний кошторис країниВерховна Рада ухвалила державний бюджет на 2019 рік. У другому читанні за закон проголосували 240 народних депутатів.

«Пропоную починати, а потім депутати ще підійдуть», – зазначив спікер парламенту Андрій Парубій.

О 10:07 в залі зареєструвалися 176 парламентарів.

Варто зазначити, що засідання почалося із невеликим запізненням, оскільки о 10 ранку в сесійній залі було лише декілька десятків депутатів. Не було на робочих місцях і керівництва ВРУ. Також порожньо було в кулуарах Верховної Ради.

При цьому члени уряду збиралися на засідання жвавіше – о 10 ранку багато міністрів на чолі з головою Кабміну Володимиром Гройсманом уже зайняли свої місця, очікуючи початку часу запитань до уряду.

Зазначимо, в залі, зокрема, присутні голова фракції БПП Артур Герасимов, член БПП Віктор Пинзеник, позафракційний Андрій Чумак. РПЛ та «Батьківщина» повністю відсутні.

Нагадаємо, 23 листопада близько 6 ранку парламент схвалив у другому читанні та в цілому закон про державний бюджет України на 2019 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: