У БПП розказали, коли Рада ухвалить бюджет-2019

Читать на русском
Щодо бюджету-2019 на даний момент йде дуже потужна робота в комітеті з питань податкової та митної політики.

Щодо бюджету-2019 на даний момент йде дуже потужна робота в комітеті з питань податкової та митної політики.

Як пише «Слово і Діло» з посиланням на РБК-Україна, про це заявив голова фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній ради України Артур Герасимов.

У БПП назвали держбюджет-2019 найскладнішим за всю історіюУ пропрезидентській фракції назвали бюджет на наступний рік найскладнішим в історії через низку фінансових зобов'язань.

«Як тільки ми отримаємо роздруківки з Податкового кодексу, а там більше ніж 1000 поправок за моїми даними, орієнтовно це буде близько 23.30-00.00 - розгляд змін до Податкового кодексу займе не менше двох годин. Я сподіваюсь, що не пізніше ніж 02.30-03:00 година ранку ми підтримаємо бюджет на 2019 рік», - сказав Герасимов.

Близько 17:00 Рада ухвалила перший закон з пакету бюджету-2019. Народні депутати підтримали у другому читанні законопроект №9084 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу».

Заступник голови фракції «Блок Петра Порошенко», народний депутат Сергій Березенко прогнозував, що Верховна рада повинна проголосувати за державний бюджет на 2019 рік до дванадцятої години ночі.

Однак, за словами члена податкового комітету Тетяни Острікової, робоча група комітету розглянула лише 300 поданих поправок.

О 19.30 спікер парламенту Андрій Парубій оголосив двогодинну перерву в роботі Верховної Ради.

А о 21.30 віце-спікер парламенту Ірина Геращенко оголосила про продовження перерви в роботі Верховної Ради ще на дві години.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: