Фріз розповіла, коли запрацює Міністерство у справах ветеранів

Читать на русском
Призначена міністром у справах ветеранів Ірина Фріз заявила, що міністерство у повному обсязі запрацює у червні 2019 року.

Призначена міністром у справах ветеранів Ірина Фріз заявила, що міністерство у повному обсязі запрацює у червні 2019 року.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Прямий».

Фріз призначена міністром у справах ветеранів: хто у ВР підтримав це рішенняПризначення Ірини Фріз на пост міністра у справах ветеранів підтримали 270 народних депутатів.

«Процес утворення міністерства, на жаль, довгий за нашими процедурними правилами, і відповідно у повному обсязі міністерство зможе запрацювати лише з червня місяця», - заявила Фріз.

За її словами, потрібно пройти довгу процедуру призначення державного секретаря, затвердження штатної структури, формування штатної структури.

Міністр додала, що незважаючи на всі ці бюрократичні перепони буде продовжена проектна робота і вже є підтримка міжнародних донорів окремих проектів.

«Ми будемо запускати процес утворення Єдиного державного реєстру ветеранів. Ми будемо формувати онлайн-кабінет для ветеранів», - розповіла про плани Фріз.

Нагадаємо, 22 листопада в «бюджетну ніч» Верховна Рада України 270 голосами народних депутатів призначила Ірину Фріз міністром у справах ветеранів. Вона вже прийняла присягу члена Кабінету міністрів.

Як відомо, у лютому поточного року Верховна Рада звернулася до Кабміну з вимогою створити Міністерство у справах ветеранів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: