Зведення ООС: бойовики запускали ракети та стріляли з мінометів

Читать на русском
Упродовж поточної доби, російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок бойових дій двоє військових зазнали поранень.

Упродовж поточної доби, російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок бойових дій двоє військових зазнали поранень.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у вечірньому зведенні операції Об’єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 23 листопадаСитуація на сході країни станом на 23 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Заданими прес-центру, противник відкривав прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів по позиціях Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Піски, Мар'їнка та Березове.

«Неподалік Троїцького окупанти застосували по наших опорних пунктах міномети калібру 120 мм, гранатомети та протитанкові керовані ракети. Також у цьому районі фіксувалися постріли з ПТРД», - констатували в штабі.

Внаслідок бойових дій два військовослужбовці Об'єднаних сил зазнали поранень.

«Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою», - запевнили українські військові.

Нагадаємо, ООН відправила на Донбас гуманітарну допомогу.

Також стало відомо, що Росія відправила до «Л/ДНР» 83-й гумконвой. Стверджувалося, що автомобілі колони доставлять жителям Донбасу більш ніж 400 тонн вантажу, що складається з дитячих продуктових наборів, медичного майна та медикаментів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: