Працівників «Укрзалізниці» перевірили на детекторі брехні

Читать на русском
У державній компанії Укрзалізниця відбулися перевірки більше ніж 20 працівників на поліграфі Рубікон, який був придбаний минулого року.

У державній компанії «Укрзалізниця» відбулися перевірки більш ніж 20 працівників на поліграфі «Рубікон», який був придбаний минулого року.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу «Укрзалізниці» в четвер, 22 листопада, пише «Слово і Діло».

«Станом на 29 жовтня із застосуванням поліграфа «Рубікон» були проведені 23 тестування. Поліграф закуповувався з метою виконання вимог закону України «Про запобігання корупції», а також планових завдань із профілактики правопорушень в галузі залізничного транспорту», – йдеться у відповіді держкомпанії на запит агентства.

При цьому в «Укрзалізниці» не назвали кількість працівників, які вдалося зловити на брехні.

«Проходження перевірки на поліграфі «Рубікон» для працівників «Укрзалізниці» є добровільною процедурою, а результати перевірок – конфіденційною інформацією», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на балансі «Укрзалізниці» є один поліграф. Компанія уклала договір про послуги з професійної підготовки поліграфолога за 56 тисяч гривень. А 16 листопада 2017 року філія «Укрзалізниці» – Центр сервісного забезпечення – уклала договір із фізособою-підприємцем про закупівлю поліграфа «Рубікон» моделі П-01 вартістю 86 тисяч гривень.

Раніше «Укрзалізницю» запідозрили в нових закупівлях із РФ.

Також нагадаємо, «Укрзалізниця» здаватиме вагони в оренду через ProZorro.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: