«Право на владу»: п’ята річниця Революції Гідності. Чи перемогли країна та народ?

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти поговорять про те, чи закінчилась революція та що таке гідність.

Тема сьогоднішнього ток-шоу «Право на владу» – гідність та чи достатньо її у житті українців. 21-22 листопада - п’ята річниця Революції Гідності. Багато людей вважають її незавершеною, адже все повернулося в звичне коло. Чи перемогли країна та народ? Що потрібно було тоді робити інакше? Чи варто протиставляти гідність та виживання? Як пов’язані між собою демократичні цінності та економічне процвітання?

Про це ведучі програми «Право на владу» Наталія Мосейчук та Сергій Іванов говоритимуть із сьогоднішніми гостями: народними депутатами Ігорем Гузем, Єгором Соболєвим, Володимиром Парасюком, правозахисником Йосифом Зісельсом, головою Фонду «Майдан закордонних справ» Богланом Яременко, наймолодшим сільським головою в Україні Віталієм Дяковим, волонтеркою Наталією Юсуповою та іншими.

Сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевірятиме, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону, співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми писали, наскільки збулися обіцянки політиків через п'ять років після початку революції.

Дізнатися, наскільки добре ви пам’ятаєте всі вимоги Євромайдану та обіцянки політиків, можна завдяки нашому тесту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: